, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το ιατρείο Πλαστικής χειρουργικής αναλαμβάνει για Θεραπείες Χειρουργικές και μη, Έλληνες της Διασποράς και
ξένους. Στα πλαίσια της καλύτερης εξυπηρέτησης προσφέρονται έτοιμα πακέτα διαμονής αλλά και ψυχαγωγίας.
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρόνους παραμονής και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την καλύτερη
οργάνωση του ταξιδιού σας.

Επίσης δείτε και το ενημερωτικό με τις επιλογές διαμονής, υπηρεσιών και tours.

Όλοι οι ασθενείς θα πρέπει να είναι στην Ελλάδα 2 μέρες πριν από το χειρουργείο.

Η Κοιλιοπλαστική είναι μια χειρουργική επέμβαση, η οποία εκτελείται προκειμένου να διορθωθεί η περίσσια δέρματος και λίπους στην περιοχή της κοιλιάς.

, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η μειωτική μαστών είναι μια χειρουργική επέμβαση που εκτελείται με γενική αναισθησία και έχει ως σκοπό τη μείωση του μεγέθους αλλά και την ταυτόχρονη ανόρθωση των μαστών.

, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το στήθος είναι το απόλυτο σύμβολο της θηλυκότητας και θέλουμε να έχει νεανική μορφή και να είναι απαλλαγμένο από τα συνήθη σημάδια γήρανσης (κηλίδες, χαλαρή επιδερμίδα κλπ.). Το στήθος είναι το απόλυτο σύμβολο της θηλυκότητας και θέλουμε να έχει νεανική μορφή και να είναι απαλλαγμένο από τα συνήθη σημάδια γήρανσης (κηλίδες, χαλαρή επιδερμίδα κλπ.).

, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το άγχος, το κάπνισμα, η κληρονομικότητα, οι συνθήκες του περιβάλλοντος αλλά και απλά η πάροδος του χρόνου, είναι κάποιοι από τους υπευθύνους παράγοντες των πρώτων σημείων γήρανσης του δέρματος στο πρόσωπο και στο λαιμό. Τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο, αλλά και στο λαιμό, δημιουργούν δυσαρέσκεια. Το Face Lift είναι η χειρουργική επέμβαση που βελτιώνει τα ορατά σημάδια του γήρατος και γυρίζει το χρόνο πίσω.

, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το Mini Face Lift είναι η χειρουργική αυτή επέμβαση που βελτιώνει τα πρώτα ορατά σημάδια του γήρατος που δεν μπορούν να διορθωθούν με μη επεμβατικές θεραπείες. Είναι η κατάλληλη χειρουργική επέμβαση για τον σχηματισμό του οβάλ του προσώπου, αλλά και τη βελτίωση της αρχικής χαλάρωσης του λαιμού.

, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

. Η χειρουργική επέμβαση βλεφάρων (βλεφαροπλαστική), η μεταφορά λίπους, οι ενέσεις υαλουρονικού οξέος ή βοτουλινικής τοξίνης, η μεσοθεραπεία, το λεμφικό μασάζ και η ανανέωση δέρματος με οξέα είναι θεραπείες που από μόνες του ή σε συνδυασμό αναζωογονούν την περιοχή των ματιών.

, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η λιποαναρρόφηση δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος, αλλά ουσιαστικά διορθώνει μόνιμα δύσμορφες περιοχές του σώματός μας που έχουν συσσωρευμένο περισσότερο από το επιθυμητό λίπος. Οι περιοχές αυτές είναι δύσκολο να βελτιωθούν ή να "τελειοποιηθούν" με δίαιτα ή γυμναστική.

, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η ωτοπλαστική είναι μια χειρουργική επέμβαση αλλαγής του σχήματος, της θέσης ή του μεγέθους των αυτιών. Μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ηλικία, αλλά συνήθως γίνεται μετά την ηλικία των 5 ετών.

, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η μύτη μας είναι το κεντρικό όργανο στο πρόσωπό μας,  βασικός παράγοντας σωστής αναπνοής και ίσως από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Η πλαστική χειρουργική, μπορεί να διορθώσει λειτουργικές, αλλά και αισθητικές, ανωμαλίες της μύτης.

, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στην περιοχή του βραχίονα, συχνά παρατηρείται χαλάρωση του δέρματος, η οποία μπορεί να οφείλεται στην προχωρημένη ηλικία ή σε μεγάλη απώλεια βάρους. Η Βραχιονοπλαστική είναι η κατάλληλη επέμβαση για την αντιμετώπιση των παραπάνω περιπτώσεων.

, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο σκοπός της επέμβασης αυτής είναι να αφαιρεθεί το επιιπλέον δέρμα και λίπος,με αποτέλεσμα να ανορθωθεί η έσω επιφάνεια των μηρών.

, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Λιποπλαστική καλείται η τεχνική μεταφοράς λίπους από ένα σημείο του σώματος μας σε ένα άλλο. Μετά από τις πρώτες λιποαναρροφήσεις που πραγματοποιήθηκαν , οι πλαστικοί χειρουργοί σκέφτηκαν ότι θα μπορούσε αυτό το λίπος να χρησιμοποιηθεί ως υλικό γεμίσματος σε ρυτίδες και ουλές.

, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Testimonials
Testimonials
, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ "

Συγχαρητήρια για την πολύ μεγάλη επιτυχία σου στην χειρουργική σου επέμβαση. Χρυσά χέρια. Σε ευχαριστούμε,!

Γιώργος Τ.

, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ "

Μοναδική, εξαιρετική στη δουλεια της και υπέροχος ανθρωπος !

Μαρια Μ.

, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ "

Η πιο καταρτισμένη νέα Πλαστικός Χειρουργός της Αθήνας

Ανδρέας Λ.

, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ "

Επισκέπτομαι το ιατρείο της δρ. Μπέτση για μεσοθεραπείες προσώπου και πλέον το δέρμα μου είναι φανερά ανανεωμένο, λαμπερό και ενυδατωμένο. Σας ευχαριστώ!

Λίτσα Π.

, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ "

Εξαίρετη ιατρός, πρόθυμη να λύσει κάθε απορία σχετικά με τις θεραπείες και ιδιαίτερα προσιτή και φιλική!

Αφροδίτη Κ.

, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ "

Θεραπείες με άμεσα και άριστα αισθητικά αποτελέσματα! Φιλικό προσωπικό, όμορφος χώρος και συνέπεια!

Παύλος Π.

TOP

Pυθμίσεις προτιμήσεων απορρήτου

Υποχρεωτικά

GDPR,pll_language,wordpress

Προγράμματα

DSID, IDE, AID, CONSENT, HSID, NID, SID, SIDCC, SAPISID
_ga, _gat