, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

 

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η ιατρός Έβελιν Μπέτση είναι Πλαστικός χειρουργός με πλήρη ειδίκευση και πολυετή εξειδίκευση αποκλειστικά στην Ελβετία. Η δραστηριότητά της καλύπτει όλο το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής αλλά και της Αισθητικής ιατρικής.

Το ιατρείο της έχουν επισκεφτεί ασθενείς από όλο τον κόσμο οι οποίοι έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την παροχή ιατρικών υπηρεσιών αλλά και την οργάνωση του συνόλου του ταξιδιού.

Στα πλαίσια της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης προσφέρονται έτοιμα πακέτα διαμονής αλλά και ψυχαγωγίας. Συστήνεται η παραμονή στην Ελλάδα δύο ημέρες πριν από την προγραμματισμένη επέμβαση προκειμένου κανείς να μπορέσει να απολαύσει μια βόλτα στην όμορφη Αθήνα.

, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Σε περίπτωση που το πρόγραμμα του ενδιαφερόμενου είναι πολύ πιεσμένο,συστήνεται η άφιξη μιας ημέρας πριν από την προγραμματισμένη επέμβαση και αποκλειστική παραμονή στο νοσοκομείο μέχρι την πλήρη ανάρρωση.Η αναχώρηση μπορεί να γίνει αμέσως μετά,οπότε και  δεν χρειάζεται η παραμονή σε ξενοδοχείο.

Σας προτρέπουμε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας προκειμένου να επιλέξετε τις κατάλληλες  θεραπείες για εσάς και να μας στείλετε ένα μήνυμα με τις επιθυμίες σας. Ύστερα από ένα διαδικτυακό ραντεβού, θα λάβετε άμεσα από εμας ένα μήνυμα με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για το ταξίδι σας αλλά και το πακέτο τιμών για τις υπηρεσίες που επιλέξατε.

Είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε περισσότερο από ευχαριστημένοι από τις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες αλλά και από την Ελληνική φιλοξενία για την οποία άλλωστε είναι παγκοσμίως γνωστό ότι είμαστε πολύ υπερήφανοι.

Ανυπομονούμε να τα πούμε από κοντά

Με εκτίμηση

Ομάδα Έβελιν Μπέτση

Testimonials
Testimonials
, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ "

Συγχαρητήρια για την πολύ μεγάλη επιτυχία σου στην χειρουργική σου επέμβαση. Χρυσά χέρια. Σε ευχαριστούμε,!

Γιώργος Τ.

, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ "

Μοναδική, εξαιρετική στη δουλεια της και υπέροχος ανθρωπος !

Μαρια Μ.

, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ "

Η πιο καταρτισμένη νέα Πλαστικός Χειρουργός της Αθήνας

Ανδρέας Λ.

, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ "

Επισκέπτομαι το ιατρείο της δρ. Μπέτση για μεσοθεραπείες προσώπου και πλέον το δέρμα μου είναι φανερά ανανεωμένο, λαμπερό και ενυδατωμένο. Σας ευχαριστώ!

Λίτσα Π.

, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ "

Εξαίρετη ιατρός, πρόθυμη να λύσει κάθε απορία σχετικά με τις θεραπείες και ιδιαίτερα προσιτή και φιλική!

Αφροδίτη Κ.

, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ "

Θεραπείες με άμεσα και άριστα αισθητικά αποτελέσματα! Φιλικό προσωπικό, όμορφος χώρος και συνέπεια!

Παύλος Π.

TOP