ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΥΣΦΙΞΗΣ

Τι είναι οι ραδιοσυχνότητες;

Με τη θεραπεία αυτή επιτυγχάνουμε σύσφιξη προσώπου και σώματος καθώς και βελτίωση της όψης της κυτταρίτιδας.
Με τις τριπολικές ραδιοσυχνότητες τα βαθύτερα στρώματα του χορίου θερμαίνονται σταθερά στους 40+ βαθμούς Κελσίου. Το θερμικό τραύμα που προκαλείται στις ίνες του κολλαγόνου προκαλεί την άμεση συστολή τους η οποία διεγείρει τους ινοβλάστες και τη δημιουργία νέου κολλαγόνου.

Η θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο ( οβάλ-λαιμός), στην κοιλιά, στους μηρούς έσω και έξω, στα μπράτσα και στους γλουτούς .
Η εφαρμογή αφορά ένα ελαφρύ μασάζ με συγκεκριμένη τεχνική προκειμένου να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Πόσες συνεδρίες χρειάζεται και ποια η συχνότητα τους;

Οι συνεδρίες των ραδιοσυχνοτήτων γίνονται μια φορά την εβδομάδα. Το μεσοδιάστημα ανάπαυσης είναι ιδιαίτερης σημασίας προκειμένου να ανανεωθεί το κολλαγόνο του δέρματος μέσω των φυσικών διαδικασιών και να μεταβολίσει ο λιπώδης ιστός. Προτείνονται 6-10 για το καλύτερο αποτέλεσμα. Η διάρκεια των αποτελεσμάτων ποικίλει σε κάθε ασθενή. Κατά μέσο όρο το αποτέλεσμα της πρώτης θεραπείας κρατάει για μερικές μέρες . Μετά από κάθε επαναληπτική θεραπεία η περίοδος αυτή αυξάνεται ενώ μετά από 5-6 θεραπείες τα αποτελέσματα γίνονται περισσότερο μακροπρόθεσμα.
Όσον αφορά τη θεραπεία για τη βελτίωση της όψης της κυτταρίτιδας μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων θεραπειών τα αποτελέσματα συντηρούνται με την συμβολή ισορροπημένου διαιτολογίου και τακτικής άσκησης.

Τι θα νιώσω κατά τη θεραπεία;

Κατά τη θεραπεία θα νιώσετε θερμότητα καθώς η χειροκίνητη κεφαλή εκπομπής ραδιοσυχνοτήτων γλιστράει πάνω στο δέρμα σας. Η θεραπεία ωστόσο είναι ευχάριστη και εντελώς ανώδυνη.

Τι συμβαίνει μετά τη θεραπεία;

Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας μπορείτε άμεσα να επιστρέψετε στης καθημερινές σας δραστηριότητες. Αποφύγετε την έκθεση της περιοχής σε υψηλές θερμοκρασίες τις πρώτες 24 ώρες.

Το παρόν κείμενο μπορεί να γεννήσει νέες ερωτήσεις. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.