ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η Μεσοθεραπεία είναι μια τεχνική επιφανειακών ενέσεων στη μεσαία στοιβάδα του δέρματος η οποία συμβάλλει στην ενυδάτωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας , στην αντιγήρανση και την πρόληψη. Οι ουσίες οι οποίες εγχύονται ποικίλουν, από βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και υαλουρονικό οξύ, αλλά και στοιχεία από το ίδιο μας το αίμα όπως τα αιμοπετάλια, το λεγόμενο PRP (Platelet Rich Plasma).

Μεσοθεραπεία με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία: Αναζωογονητική θεραπεία για λεπτές ρυτίδες και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα.

Μεσοθεραπεία με Υαλουρονικό οξύ: Ιδανικό για αφυδατωμένα πρόσωπα με εμφανή ή μη τα σημάδια της γήρανσης.

Μεσοθεραπεία με αιμοπετάλια - PRP: Η τεχνική είναι απλή και εντελώς φυσική, αφού βασίζεται σε μία απλή λήψη αίματος. Μέσα από μια επεξεργασία που πραγματοποιείται στο εργαστήριό μας, με τις καλύτερες συνθήκες αντισηψίας διαχωρίζονται τα αιμοπετάλια από το αίμα του ενδιαφερόμενου/ης σε υψηλή συγκέντρωση και στη συνέχεια εγχύονται με ενέσιμο τρόπο στις επιφανειακές στοιβάδες του δέρματος. Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη και τα αποτελέσματα είναι φανερά σε δύο εβδομάδες.Η μεσοθεραπεία με αιμοπετάλια χρησιμοποιείται στο πρόσωπο ως τεχνική αντιγήρανσης γι’ αυτό και θα πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Εμείς προτείνουμε σε αρχικό στάδιο 3 θεραπείες σε διάστημα 6 εβδομάδων και στη συνέχεια συντήρηση δυο φορές το χρόνο.

Επίσης το PRP χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό ως θεραπεία κατά της τριχόπτωσης την οποία αναστέλλει κατά 90% με βάση των περιστατικών.